Om os

Derfor udviklede vi ChewBear

Der er ingen tvivl om, at skønhed kommer indefra, og at den allerbedste pleje, du kan give hud og hår, er de rigtige vitaminer og mineraler. Kosttilskud er alfa og omega for at se sund og smuk ud.

Kosttilskud bør derfor tages hver dag, men desværre smager de fleste ikke særlig godt.

Vores ernæringseksperter har af den grund udviklet en række skønhedsvitaminer, som du har lyst til at tage hver eneste dag: ChewBear smager utroligt godt og indeholder optimale mængder af vitaminer og mineraler til hud og hår tilpasset det nordiske klima. ChewBears er også 100% vegansk, ikke testet på dyr og helt naturlig.

I dag er dette et af Nordens mest populære kosttilskud inden for skønhed og sikrer, at tusinder af tilfredse kunder får sundere hud og hår.

Om os

På få år er Vitamail vokset til at blive en af ​​Nordens førende aktører inden for naturmedicin, sundhed og kosttilskud. Vi udvikler vores egne unikke kosttilskud, der er skræddersyet til det nordiske liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Derfor har vi nu over 250.000 kunder i Norge, Sverige og Finland.

Sådan udvikler vi vores produkter:

Kvalitet, innovation og sikkerhed!

  1. Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med næringsstoffer, der har vist resultater i en bred vifte af forskningsundersøgelser og sammensat dem på innovative måder. Forskning er grundlaget for alt, hvad vi gør.
  2. Råvarer af højeste kvalitet: Kun naturlige råvarer fra de reneste kilder. Vi sætter meget høje krav på friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er udstyret med et analysecertifikat, som kontrolleres efterfølgende.
  3. Sikker og naturlig produktion: Alle kosttilskud produceres i henhold til retningslinjer fra Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA) og den norske fødevaresikkerhedsautoritet (Mattilsynet) samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle færdige produkter sendes til Eurofins (et af verdens førende analysevirksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Sundhed direkte til dit hjem

Friskhed er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres virkningskraft. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter sendes de derfor direkte til dit hjem. De står aldrig på en butikshylde og mister kraft.

Med jævne mellemrum får du en ny forsyning af friske kosttilskud sendt til din adresse – du løber aldrig tør og behøver aldrig bestille.

Vores mål er altid at levere førsteklasses kundeservice. Det kan være grunden til, at Vitamail har vundet kundeserviceprisen “Best i test” fire gange – senest i kategorien E-handel i 2020.