Er der en genvej til tykkere hår?

Vil du have tykkere hår? Der er flere ting, du kan gøre for at få dit hår til at se tykkere ud. At vælge de rigtige stylingprodukter er et af tipene, og du kan også klippe dit hår, så det ser fyldigere ud. Her er ekspertrådgivningen.

Det er let at blive jaloux på dem, der er så heldige at have en tyk manke. Især hvis du selv altid har haft tyndt hår, eller hvis dit hår er blevet tyndere gennem årene. Der kan være flere grunde til, at dit hår er blevet tyndt.

Nogle årsager til tyndt hår:

  • Naturlig aldring
  • Gener
  • Dårlig diæt
  • Overforbrug af defekte hårprodukter
  • Reaktioner eller allergier over for kemikalier / stoffer
  • Sygdom

Selvom nogle mennesker er født med tykt hår af natur, er der faktisk enkle metoder til at få dit hår til at se tykkere ud. Følg tipene nedenfor for tykkere hår.

Vælg shampoo og balsam til tykkere hår

Brug en volumenshampoo, der giver håret fylde, og anvend kun balsam i længderne. Dette får dit hår til at se tykkere ud. Der er forskellige typer balsam at vælge imellem. Hvis du vælger en for volumen, vejer den dit hår mindre end almindelig balsam. Du skal altid kun anvende balsam i længderne for at opnå maksimal lydstyrke.

Skulder kort eller endnu kortere

Hvis dit hår er tyndt, skal du gå efter en kortere frisure. Fortrinsvis skulderlængde eller kortere. Tyndt hår ser ofte ekstra tyndt ud, hvis det får lov til at vokse langt. Det er bedst at gå efter en frisure, hvor du klipper håret lige ud, dvs. ikke klipper håret op. Det får dit hår til at se naturligt tykkere ud.

Brug tør shampoo

Tør shampoo betragtes af mange i skønhedsverdenen som et lille mirakel. Men det gør faktisk mere end at få dit hår til at se rent ud. Hvis du sprøjter lidt tør shampoo langs rødderne, får du straks mere fylde og volumen i dit hår.

Tør shampoo får håret til at føles mindre fedtet, da sprayen sørger for at trække fugt ud af håret.

Hair extension 

Hvis du er villig til at betale et par tusind dollars, vil hårforlængelse give dit hår ekstra fylde. Hårforlængelse er løst hår, som du fastgør til dit eget hår. Du kan selv bestemme, om det skal være langt eller kort, hvor fyldt du vil have dit hår, og hvilken farve du vil have. Spørg din frisør om råd.

Sprøjt farve i hovedbunden

Håret kan se endnu tyndere ud, hvis hovedbunden vises. Du er velkommen til at fylde op med en farvet spray. Der er flere forskellige sprayer på markedet. Hold sprayen 10 cm fra hovedbunden og spray på hårrødderne. Dette gør hovedbunden mindre fremtrædende og får håret til at se tykkere ud.

Tag kosttilskud, der er gode for dit hår

Der er utroligt mange forskellige hårtilskud derude. Fælles for mange af disse er, at de skal stimulere hårvækst. Hvad du skal se efter er, om produktet indeholder biotin eller ej, og mængden af ​​biotin, som produktet indeholder. Biotin skal sikre, at sund og god hårvækst opretholdes. ChewBear Hair indeholder så meget som 225 mg biotin og giver dig den anbefalede daglige dosis af vitaminet.

Prøv Hair i 30 dage

37% rabat – kun kr 157,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

https://www.goodhousekeeping.com/beauty/hair/a35733/how-to-get-thicker-hair/

https://www.medicalnewstoday.com/articles/319862#overview